In the Media
Note : Some articles below are in French.
- Trinquer au caviar pour le Nouvel An -December 31, 2022
- La Presse Read the article here
- La Presse+ Read the article here
- Caviar bump : A Trend that is all the Rage! - November 15, 2022
- Gentologie - Read the article here
- Savourer - L'univers du Cru - April 8, 2022
- Radio-Canada Read the article here
- Le luxe : plaisir ou snobisme ? - February 12, 2022
- La Presse Read the article here
- La Presse+ Read the article here
- Tout sur le caviar avec François-Xavier Dehédin - December 29, 2021
- Bouchées Doubles - Read the article here
- Les perles salines du lac Saint-Pierre - December 24, 2021
- La Presse Read the article here
- De bons plans pour le Réveillon - December 9, 2021
- La Presse Read the article here
- Des huîtres à l'année - October 27, 2021
- Détaillant Alimentaire Read the article here
- Oysters & Caviar: Freshness and luxury on the menu - September 23, 2021
- Gentologie Read the article here
- Célébrez le 14 juillet avec de bons produits français ! - July 2021
- Consulat Général de France à Montréal - Read the article here
- Station Potluck - May 20, 2021
- Zeste TV - View the episode here
- Oysters 101: The Essentials - December 30, 2020
- Gentologie Read the article here